Word sponsor

Word sponsor en help kinderen blij te maken!

U kunt ons helpen door uw bedrijf “beschikbaar” te stellen. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant? Misschien vindt u het leuk om een kind met haar ouders te laten eten in uw restaurant. Bent u bakker? Laat een kind een taart versieren! Alle leuke idee├źn zijn welkom, heeft u een geweldig plan voor een kind die wat extra aandacht verdiend? Vertel het ons! Pretparken, dierentuinen, etc. die ons helpen worden vermeld op de website met het logo!

Marketing en Communicatie

tel: 0513-613500