Word donateur

donatieWordt dan ook donateur van Stichting Zonnekind. U helpt ons daarmee om een wensdag te realiseren, zodat wij nog meer kinderen kunnen blij maken met een dag die geheel bestaat uit blije gezichten, vreugdevolle blikken en lichtjes in de ogen van een kind, welke het op dat moment moeilijk heeft.

U kunt donateur worden door contact met ons op te nemen, klik hier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ieder bedrag wat bij de stichting binnenkomt, is welkom, wij zorgen ervoor dat het goed terecht komt!