Dean in Sprookjeswonderland….

Van een maatschappelijk werkster van het LUMC kregen we een aanvraag voor Dean uit Almere. Dean is zes jaar en heeft twee broers die een intensief medisch traject achter de rug hebben. Dean zijn ouders vonden dat Dean ook een mooie wensdag verdiende.. Stichting Zonnekind ging Dean en zijn ouders verrassen:

Woensdag 5 juni 2013 heeft Stichting Zonnekind een bezoekje gebracht aan Dean Kersout, 6 jaar, in Almere. De reden hiervan was dat Stichting Zonnekind een aanvraag kreeg van een maatschappelijk werkster uit een ziekenhuis in Leiden. Twee broertjes van Dean hebben in dit ziekenhuis gelegen en kregen van een andere stichting een wensdag aangeboden. Stichting Zonnekind wil juist voor het broertje of zusje van een ziek familielid een leuke dag organiseren. Deze maatschappelijk werkster had heel goed begrepen waar Stichting Zonnekind voor staat en schreef ons een brief. Zij en Dean zijn ouders vonden dat Dean ook een mooie dag verdient! Stichting Zonnekind is op zoek gegaan naar een gepaste verassing voor Dean. In samenspraak met de moeder van Dean hebben we de hele familie vrijkaartjes aangeboden voor Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Ook hebben zij bonnen ontvangen waarmee ze in het park kunnen eten en drinken en wat leuks kunnen kopen.

Dezelfde middag ontvingen we nog een mail van de moeder van Dean: “Dean zit diep onder de indruk naar het foldertje te kijken. Mama mag ik overal in? Is het helemaal mijn dag? Schitterend :))))

BEDANKT!!!!!!!”
In de zomervakantie is Dean met zijn familie naar Sprookjeswonderland geweest en we kregen deze foto toegestuurd
dean in Sprookjeswonderland

 

Geplaatst in wensdagen

Wensdag voor Nena

Wij ontvingen een mooie brief van de moeder van Nena: ” Nena is 5 jaar oud en verdient het echt om in het zonnetje te worden gezet. Ze is heel sociaal en kan enorm genieten van de natuur en dieren. Geld voor de dierentuin hebben we op het moment niet; ons eigen bedrijf is door familieomstandigheden failliet gegaan. Haar zusje Lana is erg ziek en dus gaat er veel aandacht naar Lana, terwijl Nena het ook zo verdient….”

We besloten om een leuke dierentuin te benaderen voor vrijkaarten te regelen voor Nena, haar ouders en zusje en….ook voor opa en oma, want de liefste wens van Nena was om te logeren bij opa en oma….Wat een lief wensje van een klein mensje……!

Dit is het mailtje wat we terugkregen van de moeder van Nena:

“Allereerst ontzettend bedankt voor de superleuke wensdag! Niet alleen Nena, maar wij allemaal hebben zo’n bijzondere dag gehad! Grandioos!

Wat heeft deze dag weer een positieve wending gegeven aan ons leven! Heel, heel fijn hebben opa, oma en natuurlijk wij, als papa en mama genoten van onze lieve schatten. Nena heeft hele mooie veren van natuurlijk bijzondere Indonesische vogels gevonden in het park. Wat heel bijzonder was: mijn vader(dus de opa van Nena) heeft een paar soorten vogels, die daar te zien waren, zelf gefokt en geleverd aan Taman Indonesia. Dus hij wist nog een heleboel extra te vertellen erover! En sommige vogels herkende Nena zelf nog!

We hebben enorm genoten van deze speciale dag in Taman Indonesia!

Wat een organisatie als Stichting Zonnekind wel niet voor een gezin kan betekenen die niet de middelen hebben om zelf eens een keer een uitje te organiseren. Helemaal top!!! Namens ons allemaal super bedankt!Nena in Taman Indonesia

Geplaatst in wensdagen

Stichting Zonnekind: Voor ieder kind!

lekker puhStichting Zonnekind is er voor ieder kind in Nederland. Iedereen is een kind van iemand; zo hebben wij ook wel aanvragen van moeders bijvoorbeeld die een wensdag aanvragen voor hun zoon van 40 met 3 kinderen!!! Natuurlijk willen we er zo veel mogelijk zijn voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar jaar, omdat deze kinderen in onze ogen zonnekinderen zijn. Maar heeft u een aanvraag voor een kind uit een andere leeftijdsgroep? Schroom niet en durf te vragen! Mail ons op info@stichtingzonnekind.nl. Wij proberen voor ieder zonnekind een passende dag te organiseren, waarin een kind zich weer even lekker kind mag voelen en de zorgen voor morgen te laten!

 

Geplaatst in Geen categorie

Stichting Zonnekind

De stichting Zonnekind heeft een kleur- en puzzelboekje, Het Kinderwens Kleur- en Puzzelboek. Dit boekje wordt uitgedeeld aan instanties waar kinderen komen, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, bibliotheken, kinderdagverblijven, kinderboerderijen, etc. Deze boekjes worden gratis uitgedeeld en mag je gratis meenemen om thuis in te kleuren of te puzzelen.

kleurtjes en slijpsel

Ook delen wij op diverse plekken in heel Nederland onze informatiebrochure uit; hierin kunt u lezen waar de stichting Zonnekind zich voor inzet, hoe u een kind kunt opgeven en de mogelijkheid om donateur van de stichting Zonnekind te worden. Met uw gift kunnen wij ervoor zorgen dat de stichting Zonnekind nog meer kinderen een onvergetelijke dag kunnen krijgen. Ook zit er een leuke kleurplaat in voor de kids, waarbij zij diverse prijzen kunnen winnen.

Geplaatst in Stichting zonnekind

Winnaar kleuractie bekend!!

Winnaar WiiWinnaar Kleuractie bekend!!! De winnaar is geworden Milan Duivenvoorde uit Voorhout. Hij is vier jaar en superblij met zijn prijs! Ondanks de warme dag zaten Milan, papa, mama en broer en zus Duivenvoorde op ons te wachten om de prijs in ontvangst te nemen.

Voorhout, 09-08-2012
Bron: de Teylinger

Geplaatst in Kleuractie
Onze nieuwe donateursfolder.
Op dit moment zijn we bezig met de donateursfolder. Hierin staat informatie over de stichting, hoe je een kind kan opgeven en hoe je donateur kan worden. Ook staat er een leuke kleurplaat in, waarbij leuke prijzen te winnen zijn! Solar Business Group benaderd ondernemers voor sponsoring van deze folder. U kunt als ondernemer benaderd worden door Solar.